Under 2020 väljer jag uppdrag med omsorg eftersom jag har flera stora åtaganden. Maila mig gärna med god tidsmarginal. Ett visst dröjsmål med svaret är att vänta. Tack för förståelsen!

Boka mig

Framträdande

Estradpoesi kan vara tre minuter för att inleda en temadag, eller en timme långa framträdanden följt av Q&A.

Så här går det ofta till: Arrangören berättar om sammanhanget, och ger mig en viss scentid. Det kan vara mellan 3-60 minuter men handlar ofta om 10-30 minuter. Jag förbereder ett framträdande. På plats behövs enbart mikrofon, i små lokaler inte ens det.

Jag bor i Göteborg men poesin har inga gränser.

Workshop

Samarbetet med Nino har fungerat utmärkt. Hen är en inspirerande workshopledare som har ett genomtänkt upplägg fyllt med kreativa och roliga övningar som känns helt rätt för vår målgrupp. Nino är dessutom alltid uppstyrd, kommer i tid, är en supertrevlig människa och en fantastisk scenpersonlighet. Bara goda ord härifrån – både från personal och från deltagare - och jag rekommenderar hens workshop till alla tänkbara sammanhang!

Yohanna Eek, projektledare KulturUngdom
& Musik Direkt Västra Götaland

När jag leder workshops är det ofta i ungdomsgrupper, studieförbund, på fritidsgårdar, Pridefestivaler, folkhögskolor och gymnasieskolor. Gemensamt för nästan alla personer jag hållit workshop för är att dom tycker skrivande är svårt. Oavsett om dom gör det massor och älskar det eller om dom bara tvingas till det i skolan, det är svårt att komma på vad en ska skriva om och hur en ska skriva.

En workshop är två timmar lång som standard, inklusive pauser. Vi skriver så mycket det bara går, så mycket att en glömmer av att det är svårt. Testar olika sätt att närma oss våra berättelser, tillsammans och var för sig. Chansen till uppläsning ges ofta, också valet att hålla det en skrivit för sig själv. En vanlig reaktion i slutet av en workshop är glädje över den egna förmågan, och intresse för vad andra har berättat. Och en hög med nya texter, att bära med sig.

Frågor eller förfrågningar? Hör av dig med mejl till kontakt [snabel-a] ninomick.se eller ring +46 761-63 87 44.

Funkar inte uppdraget för just mig så föreslår jag gärna andra poeter och workshopledare.